Вітаю, мене звати Роман, я директор з продажів у Капрі і в цій статті, я б хотів трохи ближче познайомити вас з нашими основними принципами у продажах та роботі з клієнтами.

Компетентність

Ми не просто продаємо товари, ми прагнемо, щоб клієнт отримав готове рішення задачі, тому для нас важливо, щоб клієнт обрав правильний продукт та отримав всю повноту інформації стосовно його використання.

Сервіс

Для нас важливий кожен клієнт і ми хочемо, щоб ви отримали якісне обслуговування. В своєму портфелі ми зібрали товари з 10 категорій, щоб комплексно закрити більшість з ваших потреб в одному місці.

Розвиток

Ми не боїмося складних задач, тому що завдяки цьому ми вдосконалюємося та розвиваємося і одна з наших головних цілей – це розвиток наших клієнтів.

Швидкість

Понад усе ми цінуємо свій час та час наших клієнтів, тому робимо усе, щоб оптимізувати процеси і зберегти ваш час.

Гнучкість

Світ змінюється дуже стрімко, тому іноді треба швидко приймати рішення, адаптуватися та трансформуватися.

Партнерство

У Kapri ми cповідуємо принцип win-win та впевнені, що взаємовигідна співпраця є результативнішою, ніж звичайна конкуренція. Ми орієнтуємося на довготривалу співпрацю, націлену на позитивний результат для обох сторін.

Ми переконані, що слідуючи цим принципам разом з вами, ми зможемо досягти всіх поставлених цілей і навіть трошки більше, можете на нас розраховувати.

До нових зустрічей!

Автор статті
avatar
Роман Снесар Директор з продажів
loading